Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen
  • Building world class leadership teams

    Building world class
    leadership teams

  • There is no perfect candidate – only a perfect fit

    There is no perfect candidate
    – only a perfect fit.

Top Executive Search Firm

Holtrop Ravesloot

Holtrop Ravesloot is het leidend executive search- en adviesbureau van Nederland.

Wij hebben ons sinds 1960 gespecialiseerd in het plaatsen van bewezen toptalent op impactvolle en betekenisvolle posities, binnen de profit en non-profit sector. In onze authentieke rol van trusted advisor hebben wij heel veel organisaties mogen adviseren op het gebied van leiderschap en governance, maar ook op het gebied van structuur en strategie.

Executive search

Executive search

Executive search is de core business van Holtrop Ravesloot. Onze headhunters zoeken en vinden al ruim vijftig jaar directie- en bestuursleden voor bedrijven en instellingen in Nederland en daarbuiten, zowel in de private als publieke sector.

Governance

Governance

Vanuit de maatschappij is er een steeds grotere vraag naar toezichthouders. Holtrop Ravesloot Governance helpt bedrijven en instellingen bij het evenwichtig samenstellen van toezichthoudende gremia zoals raden van commissarissen en raden van toezicht.

Consulting

Consulting

Door onze werkzaamheden op het gebied van executive search en non-executive search hebben wij veel kennis over en ervaring opgedaan met de topstructuur van bedrijven en instellingen.Onze sectoren

Holtrop Ravesloot

De ontwikkeling van de mens en zijn carrière is van belang om successen in de toekomst te behalen.

Holtrop Ravesloot vindt het belangrijk de mens achter de organisatie en het cv te leren kennen. Een match tussen kandidaat en opdrachtgever vraagt immers meer dan alleen de juiste kennis, vaardigheden en opleiding. Het gaat er ook om of de persoonlijkheid en het karakter van een kandidaat passen bij de wensen en de cultuur van de opdrachtgever.

Onze onafhankelijke consultants werken op integere wijze en met respect voor de wensen van opdrachtgever en kandidaat. Wij streven altijd naar de invulling die past bij de toekomst van de organisatie en het carrièreperspectief van de kandidaat.

Ons succes wordt niet alleen bepaald door onze lange historie, maar vooral door onze persoonlijke én creatieve werkwijze.

Nieuws

Interview met Ruben Wegman, CEO Nedap

“Wendbare organisaties weten heldere strategische uitgangspunten te combineren met een flexibele organisatiestructuur. Bij beslissingen op tactisch of operationeel niveau wordt eerst een inhoudelijke afweging gemaakt ten aanzien van de meest verstandige keuze, gegeven de strategische richting. Pas dan wordt bekeken wat de organisatorische implicaties zijn. De inhoud is dus leidend aan de vorm. Bij veel organisaties is precies het omgekeerde het geval. Vage strategische intenties zorgen ervoor dat de mensen zich dan maar vastklampen aan vertrouwde organisatiestructuren. Bij belangrijke beslissingen wordt dan niet gekeken naar wat het beste voor de organisatie is, maar wat het betekent voor jezelf of je afdeling. Vorm leidt dan de inhoud”.

Read more

Bijdrage aan ‘Ziel in de zorg’ van Adjiedj Bakas

Holtrop’s zorgexperts Freek Muller en Gerald Knol hebben onlangs hun medewerking verleend aan de totstandkoming van ‘Ziel in de zorg’, het jongste boek van trendwatcher Adjiedj Bakas.

Read more

Building a talent acquisition brand

IIC Partners explores the role of Talent Acquisition Departments in enhancing, leveraging and structuring their human capital strategy.

View full article in PDF.

Read more

Holtrop Ravesloot zoekt een: Research consultant

Het vak executive search verandert snel. Mede ingegeven door de digitale transformatie van de economie, staan wij voor de continue uitdaging onze processen en (data- en crm-)systemen te optimaliseren. Van de research consultant wordt een actieve en initiërende bijdrage verwacht in dit optimalisatieproces.

Read more

Even voorstellen: Wouter Widlund

De eerste 100 dagen van Wouter Widlund, senior consultant bij Holtrop Ravesloot zitten erop. Zoals zijn collega's heeft Wouter Widlund (39) grote interesse in de drijfveren van professionals ten aanzien van hun carrière. In executive search zoekt hij naar wegen om steeds weer de juiste match tot stand te brengen tussen kandidaat en opdrachtgever en op die wijze toegevoegde waarde te creëren voor mens en organisatie.

Read more

Ons team