Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen

Even voorstellen: Wouter Widlund

Holtrop Ravesloot

Wouter Widlund

De eerste 100 dagen van Wouter Widlund, senior consultant bij Holtrop Ravesloot zitten erop.

Net als zijn collega’s heeft Wouter Widlund (39) grote interesse in de drijfveren van professionals ten aanzien van hun carrière. In executive search zoekt hij naar wegen om steeds weer de juiste match tot stand te brengen tussen kandidaat en opdrachtgever en op die wijze toegevoegde waarde te creëren voor mens en organisatie.

Wouter studeerde Sociaal Economische Geschiedenis aan de VU in Amsterdam en volgde een MBA aan de Rotterdam School of Management. Hij startte zijn loopbaan als diplomaat op het ministerie van Buitenlandse Zaken en werd uitgezonden naar o.a. Centraal Afrika en de Verenigde Staten. Niet alleen werkte Wouter in verschillende culturen, onder soms uitdagende omstandigheden; hij was actief op hoog ambtelijk en ministerieel niveau en werkte samen met vertegenwoordigers van diverse denktanks en het bedrijfsleven.

Na zijn carrière in de diplomatieke dienst maakte Wouter de overstap naar executive search in de publieke sector bij Van Der Hoef & Partners. Begin 2016 maakte hij de overstap naar Holtrop Ravesloot waar hij zich richt op topposities in de private sector. In de complexe organisatie van de diplomatieke dienst leerde Wouter hoe organisaties beter tot hun recht kunnen komen; met minder bureaucratie en meer aandacht voor de medewerkers, en goed management. In executive search zet hij deze kennis en ervaring in om bedrijven hierin verder te brengen en kan hij het netwerken commercieel inzetten.

Wouter is naast zijn werk een fanatiek fietser en schaatser, getrouwd en de gelukkige vader van twee zoons en een dochter.