Hans van de Velde

Hans van de Velde

Partner

hans.vandevelde@holtropravesloot.nl
icon-linkedin

Hans van de Velde combineert een search-achtergrond met ervaring in internationale CEO-rollen. Zijn werkveld is primair executive- en boardsearch binnen de branches logistiek, retail, agri en zakelijke dienstverlening.

Leiders bepalen de cultuur van een organisatie. De combinatie van ervaring in internationale directierollen en een stevige basis in de executive search is het fundament van Hans voor executive- en boardsearch. Hij is analytisch, to the point, weet complexiteit te doorgronden en schakelt snel. Hij heeft een scherp beoordelingsvermogen, met oog voor creatieve transfers.

Hans is zijn carrière begonnen bij Holtrop Ravesloot en heeft al op jonge leeftijd laten zien dat de juiste match vinden in zijn bloed zit. Daarna heeft hij 20 jaar in managementrollen binnen de luchtvaart en hospitality gewerkt. Hij is onder andere als MD verantwoordelijk geweest voor de uitbouw van de luchtvaartmaatschappij ArkeFly, waarna binnen het TUI-concern een internationale carrière volgde. Hij heeft met zijn familie gewoond en gewerkt in Parijs en Casablanca. Alvorens terug te keren naar Holtrop Ravesloot was hij CEO van TUI Frankrijk.

Hij heeft een master in Business Administration van de Erasmus Universiteit en een MSc in Air Transport Management van Cranfield University, UK. Ook heeft hij het Board program van de Erasmus Universiteit gevolgd. Hans is getrouwd en heeft een zoon, samen met zijn gezin ontdekt hij graag nieuwe landen en culturen.