Livia de Keijzer

Livia de Keijzer

Research Consultant

livia.dekeijzer@holtropravesloot.nl
icon-linkedin

Veranderingen op executive niveau zijn van grote invloed op de toekomstvisie, langetermijnstrategie en cultuur van ondernemingen. Na het afronden van haar onderzoek op dit gebied aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Livia daarom besloten aan de slag te gaan bij Holtrop Ravesloot, waar zij deze vraagstukken vanuit een ander perspectief kan benaderen.

Livia heeft haar studie Psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waarna zij een master Bedrijfskunde in de richting strategie heeft gevolgd. Deze interessante combinatie van achtergronden is een goede basis om zowel de bedrijfsmatige processen, als de menselijke aspecten van executive search bijeen te brengen.

Vanuit dit oogpunt vindt Livia het belangrijk dat er oog is voor de persoon achter de functie en de fit met de positie. Diversiteits- en inclusievraagstukken spelen hierbij voor haar een belangrijke rol. In haar hoedanigheid als research consultant wilt zij daarom hierin een bijdrage leveren aan zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van de kandidaten in zowel de publieke als private sector.