Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen

Boudewijn Vellinga

Associate Partner

boudewijn.vellinga@holtropravesloot.nl
icon-linkedin

Boudewijn is sinds 2004 actief in de sector Financiële Dienstverlening, waarbij hij een divers trackrecord heeft opgebouwd op de Nederlandse, Duitse & Engelse financiële markten. Gedurende zijn internationale carrière heeft hij functies bekleed als specialist en als leidinggevende binnen de wereld van Executive Search in o.a. London, Amsterdam en Frankfurt, wat heeft geleid tot sterke relaties in binnen – en buitenland. Aangezien specialisten steeds internationaler worden ingezet, is zijn geografische dekking dan ook van groot belang.

Na zijn studie International Management heeft Boudewijn een parttime MBA gevolgd aan de Universiteit Nyenrode op het gebied van Energy, daarnaast volgt hij vaak cursussen om op te hoogte te blijven van de altijd veranderende financiële markten. Als onderscheidend vermogen ziet Boudewijn de mate van zorgvuldigheid van het zoekproces, aangezien de eisen van competenties van leiders zijn aangescherpt door innovatie, digitalisering, risicobeheersing of een ambitieuze groeiagenda.

Het wordt steeds belangrijker de nieuwe leiders, alsmede de specialisten, buiten de traditionele kaders te vinden. Dit vereist een bepaald associatief vermogen, verbindingskracht en aanpassingsvermogen.

Naast het opzetten en uitbouwen van de “Financial Services” praktijk, richt Boudewijn zich met name op concurrentie analyse, “Market Mapping”, adviseren en het vervullen van leidinggevende posities. Verder spreekt hij vloeiend Engels en Duits.

Boudewijn is getrouwd en de trotse vader van een dochter en een zoon. Zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn gezin, verder speelt hij geregeld tennis en golf.