Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen

Wiet Panen

wiet.panen@holtropravesloot.nl
icon-linkedin

Wiet gaat voor groei en ontwikkeling, van mensen en organisaties. Binnen Holtrop Ravesloot richt hij zich op de sectoren B2B (industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening) en B2C. Hij krijgt energie van het snel en analytisch doorgronden van nieuwe vraagstukken en organisaties. Hierbij zoekt hij constant naar wegen om de perfecte match tot stand te brengen tussen kandidaat en opdrachtgever en op die wijze toegevoegde waarde te creëren. Kenmerkend is zijn betrokken en persoonlijke benadering.

Wiet studeerde arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, aangevuld met een aantekening in sport- en prestatiepsychologie. Hij startte zijn loopbaan als studiekeuze- en loopbaancoach en trainer bij een adviesbureau. In korte tijd groeide hij door tot trainer/coach van docenten, mentoren en decanen. Hiernaast doceerde hij Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van leiderschap en organisaties zorgde in 2017 voor de overstap naar Holtrop Ravesloot. Hier heeft hij, na begonnen te zijn als research consultant, de stap naar consultant gezet.

In zijn vrije tijd is Wiet fanatiek sporter. Zijn kennis van sportpsychologie zet hij in bij het boksen, surfen, skiën en regelmatig een Strong Viking Run.