Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen
 • Werk
 • Werkwijze

  Wij gaan door waar anderen stoppen.

  Als eerste headhuntersbureau van Nederland beschikt Holtrop Ravesloot over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van executive search en non-executive search. In de loop der jaren hebben wij aan de basis gestaan van veel succesvolle plaatsingen en glansrijke carrières. Ons succes wordt niet alleen bepaald door onze lange historie, maar vooral door onze persoonlijke én creatieve werkwijze.

Drie goede redenen om te kiezen voor Holtrop Ravesloot:

 • 1. Alleen toptalent

  Organisaties die bij Holtrop Ravesloot aankloppen, hebben toegang tot de beste kandidaten. Ons kandidatenbestand is van hoge kwaliteit: al jaren nemen wij alleen toptalenten in ons netwerk op.

 • 2. 95% succesrate

  Wij gaan voor ‘in één keer goed’. Uit de cijfers blijkt: onze succesrate is 95%, oftewel: na een jaar zitten bijna alle kandidaten die door ons geselecteerd en geplaatst zijn, nog op hun plek. Wij streven altijd naar die ‘topfit’.

 • 3. Timing

  Wij weten hoe belangrijk timing is. Deadlines zijn bij ons heilig, dus Holtrop Ravesloot levert op (de afgesproken) tijd de beste kandidaat. Zonder enige concessie aan zorgvuldigheid, vakkundigheid en professionaliteit.

Onze aanpak

Het succes van Holtrop Ravesloot bij het zoeken naar de juiste mensen wordt gekenmerkt door de volgende aanpak:

Kruisbestuiving tussen sectoren

Wij zorgen voor kruisbestuiving tussen sectoren – wij kijken naar de competenties van kandidaten, niet (alleen) de sector(en) waarin hij of zij gewerkt heeft. Ook die cross-overs zorgen voor succesvolle plaatsingen.

Additionele diensten

Ons searchbureau biedt een selectie aan additionele diensten zoals coaching, advies, boardservices en ondersteuning. De zorg voor onze opdrachtgevers en kandidaten gaat verder dan alleen een succesvolle plaatsing.

Geen glazen plafond

Het ‘glazen plafond’ kennen wij niet bij Holtrop Ravesloot. In de publieke sector is vijftig procent van de kandidaten die wij plaatsen vrouw.

Gedegen analyse

Aan elke plaatsing gaat een gedegen analyse vooraf. Onze consultants hebben de beschikking over een team van researchers dat de zoekvraag van de opdrachtgever tot in detail uitwerkt en elke kandidaat vervolgens grondig screent.

Gedeeld succes

Wij creëren gedeeld succes. Een plaatsing is voor ons pas geslaagd als zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden zijn. Wij zien onszelf als bondgenoten van onze klanten: samen werken wij aan de perfecte match.

Onze procedure

De procedure die wij in selectietrajecten hanteren bestaat uit een aantal opeenvolgende stappen:

Analyse

Wij voeren gesprekken met de opdrachtgever om de cultuur, doelstellingen en functie-eisen van de organisatie te analyseren. Wij verdiepen ons grondig in de organisatie van de opdrachtgever. Met deze zeer uitgebreide analyse kunnen wij kandidaten een goede voorstelling geven van de aard, inhoud en context van de functie en de organisatie.

Profielschets

In samenspraak met de opdrachtgever stellen wij een profiel samen. Dit profiel bevat een beschrijving van de organisatie, de positie en een karakterisering van de ideale kandidaat.

Search

Onze consultants stellen een markt- en concurrentieanalyse op. Op basis van de analyse en de profielschets zoeken zij samen met onze research consultants naar geschikte kandidaten. Wij benaderen zowel kandidaten uit ons netwerk als daarbuiten. Potentiële kandidaten die door de opdrachtgever of derden worden aangedragen, beoordelen wij vanzelfsprekend eveneens.

Shortlist

Geschikte kandidaten met latente belangstelling ontvangen een uitnodiging voor een nadere bespreking van de functie met onze consultants. Uit die gesprekken vloeit een shortlist voort van kandidaten, met uitgebreide curricula vitae. De shortlist bespreken wij met de opdrachtgever.

Selectie

Op basis van de shortlist volgt een verdere selectie. In de periode dat de opdrachtgever gesprekken voert met kandidaten, zijn wij actief als sparringpartner. Wij ondersteunen de contractonderhandelingen en winnen referenties in.

Evaluatie

Na benoeming en aanstelling van de eindkandidaat, evalueren wij de procedure. Daarbij onderhouden wij regelmatig contact met de functionaris in zijn nieuwe werkomgeving en de opdrachtgever en bieden begeleiding daar waar nodig.