Publicaties

Benoemingen vrouwelijke bestuurders

Als onderdeel van onze toewijding aan het halen van de ambities voor diversiteit aan de top delen wij regelmatig de benoemingen van vrouwelijke bestuurders en commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen.  Holtrop Ravesloot is vanaf de...
Lees verder

Executive search: het ambacht is niet veranderd

Het ambacht van de headhunter is in 20 jaar tijd, ondanks nieuwe technologieën weinig veranderd. Executive search blijft mensenwerk.
Lees verder

Recent benoemde vrouwelijke bestuurders

Recente benoemingen van vrouwelijke bestuurders in Nederland, tot stand gekomen dankzij onze executive search dienstverlening.
Lees verder

Hans van de Velde nieuwe partner Holtrop Ravesloot

Door het aantrekken van Hans van de Velde is Holtrop Ravesloot, het eerste executive search bureau van Nederland, een ervaren en inhoudelijk gedreven collega rijker.
Lees verder

Jan Beerling en Gerald Knol nieuwe managing partners Holtrop Ravesloot

Freek Muller draagt na 15 jaar als managing partner zijn eindverantwoordelijk over aan zijn partners Jan Beerling en Gerald Knol.
Lees verder

Executive searchorganisatie Holtrop Ravesloot zoekt research consultant (starter)

Ben jij de Young Professional met brede blik, interesse in leiderschapsdynamiek en een bedrijfskundige achtergrond die wij zoeken?
Lees verder

Recente benoemingen vrouwelijke bestuurders en commissarissen

Wij delen met trots de recente benoemingen van vrouwelijke bestuurders en commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen.
Lees verder

Benoemingen vrouwelijke leden raad van advies

Met trots delen wij de recente benoemingen van vrouwelijke commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen.
Lees verder

Leiderschap volgens Paul Biegel’s ‘De Kleine Kapitein’

Hoe verhouden de thema’s uit dit prijswinnende boek zich tot het leiderschapsprofiel van de toekomst? Gerald Knol legt uit.
Lees verder

Benoemingen vrouwelijke bestuurders

Met trots delen wij de recente benoemingen van vrouwelijke bestuurders en commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen.
Lees verder
1 2 3 4