Disciplines

Ervaren, degelijk en met een frisse blik

Holtrop Ravesloot levert een bijdrage aan het succes van organisaties. Dat doen we samen en met onze kandidaten en opdrachtgevers. Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid is het fundament waar wij al 60 jaar op bouwen. Daarnaast investeren wij doorlopend in ons netwerk en in technologie zoals Artificial Intelligence, geavanceerde (zoek)modellen en CRM-systemen die bepaalde onderdelen van het proces helpen stroomlijnen.

Als medeoprichter van IIC Partners, de internationale netwerkorganisatie, vergroten wij onze daadkracht en kunnen wij gezamenlijk inspelen op de wereldwijde ontwikkelingen.

Filosofie van optimale discrepantie

De door ons geselecteerde kandidaat past bij de positie én bij uw toekomst. Dat houdt in dat een kandidaat voldoende aansluiting en draagvlak vindt in de bestaande cultuur maar tegelijkertijd vernieuwend genoeg is om met verfrissende vragen en oplossingen te komen. Dat vraagt al tijdens het opstellen van het profiel om een brede én diepgaande analyse en oprechte interesse in zowel uw organisatie als de mensen. Dit werkt door in het gehele selectieproces. Voor u betekent onze filosofie van optimale discrepantie het volgende: wij dagen u graag uit om naast het beoordelen van de door ons gepresenteerde kandidaten die aansluiten op uw vraag, ook te kijken naar kandidaten die een aanvulling kunnen zijn op uw verwachting.

Meer dan search en selectie

1

Executive search

Executive search is onze core business, wij zoeken en vinden al 60 jaar directie- en bestuursleden voor bedrijven en instellingen in Nederland en daarbuiten, zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector.

Executive search
2

Governance

De rol van de toezichthouder is de vrijblijvendheid voorbij. Holtrop Ravesloot helpt bedrijven en instellingen bij het evenwichtig samenstellen van toezichthoudende instanties zoals raden van commissarissen en raden van toezicht.

Governance
3

Consultancy

Holtrop Ravesloot biedt een selectie aan additionele diensten zoals coaching, advies, boardservices en ondersteuning. De zorg voor onze opdrachtgevers en kandidaten gaat verder dan alleen een succesvolle plaatsing.

Consultancy

Meer weten

Over wat een zorgvuldig contrast voor uw organisatie kan betekenen?

Als eerste headhuntersbureau van Nederland beschikt Holtrop Ravesloot over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van executive search en non-executive search.

In de afgelopen 60 jaar hebben wij aan de basis mogen staan van succesvolle plaatsingen, glansrijke carrières en het door ons gekoesterde zorgvuldige contrast heeft bijgedragen aan diversiteit en succesvolle organisaties.


    Degelijk