Consultancy

Holtrop Ravesloot staat haar opdrachtgevers bij met advies en ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van de topstructuur, het bepalen van de strategie en project- en programmamanagement op verschillende vlakken.

Onze diensten binnen advies en ondersteuning verhogen het rendement op onze kernactiviteiten search en governance. Hieronder vallen bijvoorbeeld executive coaching, fasemanagement, interim-management, management audits (talentmapping) en onboarding.

Vier consultancy diensten:

1

Interim-management

Holtrop Ravesloot ondersteunt haar opdrachtgevers in zowel de private als publieke sector bij het oplossen van vaak acute vragen voor het invullen van functies op directieniveau. Wij zetten dan ons netwerk voor u in. Een netwerk dat bestaat uit direct inzetbare en zeer ervaren directeuren en bestuurders. Met deze dienst helpen wij organisaties om de ruimte en rust te creëren zodat zij in staat zijn een zorgvuldig searchproces op te zetten richting een definitieve en duurzame aanstelling.

meer over Holtrop Ravesloot interim-management
2

Management audit

Organisaties zijn continue in ontwikkeling. De veelgehoorde term “lerende organisatie” is daarvan het exponent. Lerende organisaties zowel in het publieke als het private domein worden geconfronteerd met grote impactvolle veranderingen maar ook met een opeenstapeling van kleinere minder zichtbare veranderingen. Meerdere minder impactvolle veranderingen kunnen net zo veel impact hebben als grote veranderingen zoals reorganisaties of een verandering van eigenaarschap.

meer over Holtrop Ravesloot management audits
3

Raadgever

Holtrop Ravesloot heeft in de 60 jaar van zijn bestaan een waardevol netwerk opgebouwd. Er zijn kandidaten die al jarenlang contact onderhouden met ons kantoor. Enkelen van hen zijn niet meer actief als directeur of bestuurder maar leveren belangrijke bijdragen door hun kennis en ervaring in te zetten in een andere rol.
meer over Holtrop Ravesloot raadgevers

4

Onboarding

Holtrop Ravesloot staat voor ‘a careful contrast’ in executive search. Bij het afronden van de search verzorgen wij indien gewenst een onboarding proces. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het slagen van kandidaten in hun nieuwe positie. Het succesvol onboarden van kandidaten is van belang, voor zowel de organisatie als voor de kandidaat.
meer over Holtrop Ravesloot onboarding

U wilt meer weten over...

Consultancy diensten die het rendement en uw succesfactor verhogen?

Holtrop Ravesloot staat u bij met advies en ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van de topstructuur, het bepalen van de strategie en project- en programma-management op verschillende vlakken.

Onze diensten binnen advies en ondersteuning verhogen het rendement op onze kernactiviteiten executive search en governance. Hieronder vallen bijvoorbeeld executive coaching, fasemanagement, interim-management, management audits (talentmapping) en onboarding.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


    Get in touch