Holtrop Ravesloot verhuist naar Prof. W.H. Keesomlaan 1 in Amstelveen

Een aantal maanden geleden zijn wij een avontuur aangegaan. Holtrop Ravesloot is in de zomer van 2021, huurder geworden van The One Offices. Een full service multi tenant gebouw aan de Prof. W.H. Keesomlaan 1 in Amstelveen. Na een aantal mooie jaren in ons huidige kantoor zijn wij, begeleidt door CBRE, op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Een locatie waar wij de volgende fase van Holtrop Ravesloot ‘vorm en inhoud’ kunnen geven.

Dit is The One geworden. Waar wij vanaf 6 december 2021 gehuisvest zijn op de 5e verdieping. Het zoeken naar een nieuw kantoor is (bijna) te vergelijken met het zoeken naar een nieuw huis. Met het bijpassende, spannende gevoel of je zult vinden waar je naar op zoek bent. Gebaseerd op de rationele afwegingen, zoals de ruimte die je nodig hebt, maar ook gewoon op ‘het goede gevoel’. Het goede gevoel bij een kantoor: kunnen wij hier ons vak uitoefenen zoals wij dat wensen.

“Een nieuw kantoor met een nieuwe uitstraling geeft ook weer nieuwe inspiratie en energie.”
– Gerald Knol, managing partner Holtrop Ravesloot

holtrop ravesloot executive search

V.l.n.r. managing partners Jan Beerling en Gerald Knol

Executive Search proces centraal bij inrichting

Juli 2021 stonden wij in ons nieuwe kantoor, toen nog een lege ruimte, maar wel een ruimte die ons dat goede gevoel gaf. Op dat moment zijn wij met Refitters (Ron den Hertog) in gesprek gegaan om ook een passende inrichting van ‘de vloer’ te krijgen. Met dank aan Refitters is dat ondertussen gelukt. Een mooie verdieping, waar wij vanaf 6 december aan de slag kunnen. Met oog voor onderlinge verbinding en zichtbaarheid, maar ook ruimte voor inspiratie en ontspanning.

“We moesten opnieuw de juiste balans treffen tussen transparantie en de vertrouwelijkheid die bij executive search past. De inrichting en het gebruik van digitale tools staan daarbij centraal.”
– Jan Beerling, managing partner Holtrop Ravesloot.

Verhuist per 6 december

Vrijdag 19 november hebben wij officieel de sleutel overhandigd gekregen. Al is ‘de sleutel’ in deze tijd ‘gewoon’ een pasje. Inmiddels hebben wij de verhuizing achter de rug en werken wij vanuit ons nieuwe kantoor aan de toekomst van Holtrop Ravesloot en datgene wat ons het meest trots maakt: Het creëren van passende matches tussen organisaties en kandidaten, met oog voor ‘a careful contrast’.

Adresgegevens Holtrop Ravesloot

Enkel ons adres wijzigt, telefoonnummers en e-mailadressen blijven gelijk. Ons adres is per 6 december 2021 als volgt:

Holtrop Ravesloot
Prof. W.H. Keesomlaan 1
1183 DJ Amstelveen
Telefoon: 020 6470201
E-mail: info@holtropravesloot.nl