Vrouwelijke bestuurders benoemd door bemiddeling Holtrop Ravesloot

Als onderdeel van onze toewijding aan het halen van de ambities voor diversiteit aan de top delen wij regelmatig de benoemingen van vrouwelijke bestuurders en commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen. 

Holtrop Ravesloot is vanaf de start betrokken geweest bij Topvrouwen.nl, een initiatief om de doorstroom van het aantal vrouwelijke bestuurders en commissarissen te versnellen. Bij elke search die Holtrop Ravesloot uitvoert is er aandacht voor diversiteit. Wij onderschrijven dat een meer diverse top zorgt voor een beter gebalanceerde organisatie. Dat is de reden waarom wij het charter hebben ondertekend en ons committeren aan het halen van de ambities voor meer diversiteit aan de top.

Bettine Pluut

Lid raad van toezicht bij RIBW Arnhem & Veluwe Valleivoorzitter

Bettine Pluut is benoemd als lid raad van toezicht bij RIBW Arnhem & Veluwe Valleivoorzitter. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marceline Tutu van Furth

Lid raad van toezicht bij MOC 't Kabouterhuis

Marceline Tutu van Furth is per 1 januari 2022 benoemd als lid raad van toezicht bij MOC ’t Kabouterhuis. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Vera Carasso

Directeur van de Museumvereniging en Stichting Museumkaart

Vera Carasso is per 1 januari 2022 benoemd als directeur van de Museumvereniging en Stichting Museumkaart. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.