Hans van de Velde nieuwe partner Holtrop Ravesloot

Hans van de Velde treedt aan als nieuwe partner bij Holtrop Ravesloot. Hans gaat zich richten op de sectoren Logistiek, Retail, Agri en Zakelijke Dienstverlening, in deze markten maakt zijn ervaring als CEO hem de ideale sparringpartner voor directies en raden van commissarissen. Hij onderschrijft volmondig Holtrop Ravesloot’s gedegen en nuchtere aanpak die al jaren het verschil weet te maken voor onze opdrachtgevers. We vertellen u graag meer over onze nieuwe partner en zijn ervaring in de markt.

Hans van de Velde partner holtrop ravesloot

Als partner focust Hans zich op de sectoren Logistiek, Retail, Agro en Zakelijke dienstverlening.

Over Hans van de Velde

Hans is zijn carrière begonnen bij Holtrop Ravesloot en heeft succesvol vele senior posities in het bedrijfsleven ingevuld.  Het DNA van ons bureau past bij hem en vice versa. Hans heeft vervolgens 20 jaar in managementrollen binnen de luchtvaart en hospitality gewerkt. Hij is onder andere als MD verantwoordelijk geweest voor de uitbouw van de luchtvaartmaatschappij ArkeFly, waarna binnen het TUI-concern een internationale carrière volgde. Hij heeft met zijn familie gewoond en gewerkt in Parijs en Casablanca. Alvorens terug te keren naar Holtrop Ravesloot, was hij CEO van TUI Frankrijk.

Executive search in logistiek, retail, agro en zakelijke dienstverlening

De focus van Hans ligt op de sectoren Logistiek, Retail, Agro en Zakelijke dienstverlening. Edith Zeevalk, Freek Muller, Jan Beerling en Gerald Knol kijken ernaar uit om samen met hem vorm te geven aan de volgende fase van Holtrop Ravesloot. Hans kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging:

‘De gedegen, nuchtere aanpak van Holtrop Ravesloot past mij als een handschoen. Vol energie ga ik aan de slag om onze opdrachtgevers te helpen de leiders te vinden die passen in de cultuur van de onderneming’.

Over Holtrop Ravesloot

Holtrop Ravesloot biedt haar opdrachtgevers zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector het vertrouwen dat zij met de gemaakte keuzes de continuïteit en toekomstbestendigheid van hun organisatie borgen. Sinds onze oprichting in 1960 is er veel veranderd, maar wat onze dienstverlening excellent maakt is relevanter dan ooit. Wij staan onze opdrachtgevers bij in het vinden van de juiste directie en bestuursleden en commissarissen die de uitdagingen van morgen het hoofd kunnen bieden.

Voor meer informatie: www.holtropravesloot.nl of neem contact op via 020 647 02 01.