Jan Beerling en Gerald Knol nieuwe managing partners Holtrop Ravesloot

Freek Muller volgt zijn passie en focust zich volledig op de inhoud van het vak, hij draagt na 15 jaar als managing partner deze eindverantwoordelijkheid over aan zijn partners Jan Beerling en Gerald Knol. Na de overdracht treedt Beerling op als managing partner voor het bedrijfsleven terwijl Gerald Knol verantwoordelijkheid draagt voor het publieke domein.

Over Freek Muller

freek-muller-holtrop-ravesloot

Freek Muller

Freek Muller is al meer dan dertig jaar verbonden aan Holtrop Ravesloot en heeft zich ontwikkeld tot een van de leidende executive search consultants in Nederland. Binnen Holtrop Raveloot is Freek begonnen met het opbouwen van een praktijk in de publieke sector, na een aantal jaren voor het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest. Leiderschapsvraagstukken hebben hem altijd gefascineerd evenals de dynamiek van sociale systemen.

In 2005 nam Freek Muller het stokje over van Wim Ravesloot als managing partner; spoedig daarna traden Jan Beerling en Gerald Knol toe tot het partnerschap.

Per 1 januari 2021 heeft Freek Muller vol vertrouwen de eindverantwoordelijkheid en het ondernemerschap overgedragen aan zijn collega’s en blijft als partner verbonden aan de organisatie. Jan Beerling treedt op als managing partner voor het bedrijfsleven en Gerald Knol voor de publieke sector.

managing-partners-holtrop-ravesloot

Jan Beerling en Gerald Knol zijn de nieuwe managing partners van Holtrop Ravesloot

Over Holtrop Ravesloot

In 2020 heeft Holtrop Ravesloot haar missie aangescherpt naar ‘a careful contrast in executive search’. Wij zijn gedreven door de leiderschapsvragen van de toekomst, immers wij zoeken de leiders die vorm en inhoud geven aan de toekomst van organisaties, waarbij thema’s als innovatie, digitalisering en duurzaamheid een rol spelen. Holtrop Ravesloot heeft een van de meest hybride portefeuilles in Nederland. Wij worden gedreven door de zoektocht naar complementariteit van leiderschapsteams. In zowel het private als het publieke domein.

Blijvend bouwen op expertise

Jan en Gerald: ‘Wij zijn blij dat Freek de aankomende jaren verbonden blijft aan Holtrop Ravesloot om datgene te doen wat hij het liefst doet: het uitoefenen van ons mooie vak. De toekomst is altijd spannend en wij vinden het fijn dat wij kunnen blijven bouwen op de expertise van Freek en met hem kunnen blijven sparren over de ontwikkelingen van het vak en onze organisatie’.

Voor meer informatie: www.holtropravesloot.nl of neem contact met ons op via 020-6470201.