Recente benoemingen vrouwelijke bestuurders door bemiddeling Holtrop Ravesloot

Als onderdeel van onze toewijding aan het halen van de ambities voor diversiteit aan de top delen wij regelmatig de benoemingen van vrouwelijke bestuurders en commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen. 

Holtrop Ravesloot is vanaf de start betrokken geweest bij Topvrouwen.nl, een initiatief om de doorstroom van het aantal vrouwelijke bestuurders en commissarissen te versnellen. Bij elke search die Holtrop Ravesloot uitvoert is er aandacht voor diversiteit. Wij onderschrijven dat een meer diverse top zorgt voor een beter gebalanceerde organisatie. Dat is de reden waarom wij het charter hebben ondertekend en ons committeren aan het halen van de ambities voor meer diversiteit aan de top.

Marjanne Sint

Voorzitter raad van toezicht bij Stichting Open Nederland

Marjanne Sint is met ingang van 1 september 2021 benoemd als voorzitter raad van toezicht bij Stichting Open Nederland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Margot Scheltema

Lid raad van toezicht bij Stichting Open Nederland

Margot Scheltema is met ingang van 1 september 2021 benoemd als lid raad van toezicht bij Stichting Open Nederland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom

Ellen Otte

Lid raad van toezicht bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei

Ellen Otte is met ingang van 5 juli 2021 benoemd als lid raad van toezicht bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Manuelle Moens

Bestuurder a.i. bij Nieuw Unicum

Manuelle Moens is met ingang van 3 september 2021 benoemd als bestuurder a.i. bij Nieuw Unicum. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.