Benoemingen vrouwelijke bestuurders

Als onderdeel van onze toewijding aan het halen van de ambities voor diversiteit aan de top delen wij regelmatig de benoemingen van vrouwelijke bestuurders en commissarissen die door onze bemiddeling tot stand kwamen. 

Holtrop Ravesloot is vanaf de start betrokken geweest bij Topvrouwen.nl, een initiatief om de doorstroom van het aantal vrouwelijke bestuurders en commissarissen te versnellen. Bij elke search die Holtrop Ravesloot uitvoert is er aandacht voor diversiteit. Wij onderschrijven dat een meer diverse top zorgt voor een beter gebalanceerde organisatie. Dat is de reden waarom wij het charter hebben ondertekend en ons committeren aan het halen van de ambities voor meer diversiteit aan de top.

Tessy Geurink

Regiodirecteur Zuidoost-Nederland bij 's Heeren Loo

Tessy Geurink is met ingang van 1 juli 2021 benoemd tot regiodirecteur Zuidoost-Nederland bij ’s Heeren Loo. De  benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jessica Heuperman

Bestuurder bij Pergamijn

Jessica Heuperman is met ingang van 1 juli 2021 benoemd tot bestuurder bij Pergamijn. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.