Een zorgvuldig contrast in Executive Search

Met trots presenteren wij onze positionering en website

De afgelopen maanden hebben we bij Holtrop Ravesloot niet stilgezeten. In een inspirerend traject zijn wij op zoek gegaan naar onze unieke kenmerken en hebben deze vertaald in onze nieuwe positionering. Een boodschap en verhaal rondom het ‘zorgvuldige contrast in executive search’.

Het zorgvuldige contrast in executive search

Deze positionering gaat over onze werkwijze en markt overstijgende blik. Deze eigenschappen maken dat Holtrop Ravesloot al meer dan 60 jaar creatief en doordacht is, in onze aanbevelingen en voorgestelde kandidaten. Juist deze ‘heritage’ als leidend (en eerste) Nederlandse executive search organisatie is ook het fundament voor de toekomst. Een cruciaal aspect van onze werkwijze is dat wij altijd investeren in het echt leren kennen en begrijpen van mensen en organisaties.

 

‘Het zorgvuldig contrast daagt opdrachtgevers uit om naast het beoordelen van de kandidaten die perfect aansluiten op uw vraag, ook te kijken naar kandidaten die een aanvulling kunnen zijn op uw verwachting’.

 

Hierdoor zijn wij in staat die kandidaten te vinden en voor te stellen die niet alleen perfect passen binnen de huidige cultuur van organisaties, maar juist ook passen bij de toekomst. Zeker dat laatste is relevant in een tijd waarin thema’s als diversiteit en toenemende complexiteit in de samenleving zijn overgegaan van trend naar dagelijkse realiteit.

Nieuwe website, vertrouwde kennis van executive search

Op basis van de geformuleerde positionering hebben wij met het Amstelveense marketing bureau Merkelijkheid stap voor stap gewerkt aan de totstandkoming van onze nieuwe website. De positionering komt terug in het design waar gebruikmakend van verschillende letterfonts en verschillende dynamische lagen het zorgvuldig contrast in resoneert. Uiteraard is de website mobile-first ontwikkeld en volledig custom waardoor de snelheid heel hoog is. De komende maanden publiceren we frequent op onze website artikelen over wat er in executive search speelt, wat onze visie daarop is en waar wij mee bezig zijn.

Vindt u het leuk om hiervan op de hoogte te blijven, volg dan ons LinkedIn kanaal of schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief. Dit kan in de footer van deze website.

Veel kijk en leesplezier, we horen natuurlijk graag wat u van onze nieuwe uitstraling vindt.

Partnership Holtrop Ravesloot