Welkom research consultants bij Holtrop Ravesloot

Ons team is recent uitgebreid met twee nieuwe research talenten. Zij zullen ons helpen om onze klanten nog beter te bedienen met hoogwaardig onderzoek, analyse en advies.

Wij stellen hen graag aan u voor:

Ayla Verhey is een sociaal wetenschapper met een passie voor mens en maatschappij. Zij heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam bestuurs- en organisatiewetenschappen gestudeerd. Met een minor in Bedrijfskunde heeft Ayla zich ook verdiept in diverse managementprincipes en hoe deze werken in de competitieve bedrijfswereld. 

Na haar studie heeft Ayla ervaring opgedaan met werving en selectie. Deze ervaring, samen met haar interesse in het bedrijfsleven en de publieke sector, heeft haar gemotiveerd om zich als research consultant bij Holtrop Ravesloot aan te sluiten. Ayla voelt zich aangetrokken tot de filosofie van Holtrop, die gericht is op het selecteren van de beste kandidaat door middel van een brede en grondige analyse en een oprechte interesse in mens en organisatie.

 

Thom Ponssen is recent gestart als research consultant bij Holtrop Ravesloot. Thom heeft een achtergrond in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, waar hij zich verdiepte in de menselijke aspecten van organisaties. Hij is altijd nieuwsgierig geweest naar de factoren die de loopbaankeuzes van mensen bepalen en hoe organisaties het beste uit hun talent kunnen halen. Thom zet zich graag in om met zijn kennis en vaardigheden de perfecte match te vinden tussen kandidaten en functies in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven.

Met deze versterking van ons team kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen bij het oplossen van hun complexe en uitdagende vraagstukken. Wij zijn trots op onze nieuwe collega’s.