Lunchbijeenkomst Women In Financial Services (WIFS)

Eind oktober was een groep WIFS-vrouwen virtueel te gast bij Holtrop Ravesloot voor een lunchbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst nam partner Souraya Sarraf de vrouwen mee in de wereld van Executive Search.

Zo bespraken zij:

  • Onderscheid tussen werving & selectie en headhunten
  • Diversiteit en inclusie
  • Toekomstgerichte zoekopdracht
  • Hoe kom ik onder de aandacht bij een headhunter

Headhunter verantwoordelijk voor diversiteit en inclusie

WIFS heeft inmiddels een uitgebreide terugblik geplaats op haar website, daarin schrijven zij onder andere:

Souraya voelt zich ook verantwoordelijk voor diversiteit en inclusie. Het is belangrijk om voldoende vrouwen te presenteren aan opdrachtgevers. Maar diversiteit en inclusie is meer dan dat. Het is juist ook een verrassend profiel. Mensen met een andere achtergrond of uit een andere sector geven nieuwe ideeën, nieuwe manieren om te kijken naar de uitdaging waar de opdrachtgever voor staat.

De sessie werd afgesloten met de vraag, ‘hoe kan WIFS faciliteren in de zoektocht?’. Dit is de brug naar de volgende bijeenkomst. Wil jij ook deelnemen aan een masterclass of lunchbijeenkomst, bezoek dan de website van Women In Financial Services.

Over Women In Financial Services (WIFS)

De missie van WIFS is om een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Door het bundelen van feminiene waarden in de financiële sector, wil WIFS een beweging in gang zetten die bijdraagt aan de noodzakelijke verandering. Zij organiseert initiatieven rondom de kernwaarden Connect, Share, Empower en Energize.