Thom Ponssen

Thom Ponssen

Research Consultant

thom.ponssen@holtropravesloot.nl

icon-linkedin

Tijdens zijn bacheloropleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht raakte Thom steeds meer gefascineerd door de menselijke kant van organisaties. Hij wilde meer leren over de factoren die mensen beïnvloeden in hun loopbaan en hoe organisaties optimaal gebruik kunnen maken van hun talent.

Naast zijn studie deed Thom waardevolle praktijkervaring op in verschillende functies. Deze ervaringen gaven hem een breed scala aan vaardigheden en inzichten die relevant zijn voor zijn werk als research consultant.

De keuze voor Holtrop Ravesloot is een bewuste. Thom is aangetrokken door de focus van het bureau op ‘search’ als vakgebied en de mkb-mentaliteit. Hij waardeert de kleinschaligheid en de directe betrokkenheid van de consultants. Thom is gedreven om kandidaten te helpen met het vinden van een functie die past bij hun ambities en talenten.

Quote van een collega:

“Thom is een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor mensen en organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en vaardigheden een waardevolle bijdrage kan leveren aan Holtrop Ravesloot en haar cliënten.”