Hans van de Velde

Partner hans.vandevelde@holtropravesloot.nl Hans van de Velde combineert een search-achtergrond met ervaring in internationale CEO-rollen. Zijn werkveld is primair executive- en boardsearch binnen de branches logistiek, retail, agri en zakelijk...
Lees verder

Tristan Jonkers

Tristan Jonkers is research consultant bij executive search en adviesbureau Holtrop Ravesloot, in het speciaal leiderschap in het private domein.
Lees verder

Lisanne Heideman

Lisanne Heideman is Research Consultant bij Executive Search en adviesbureau Holtrop Ravesloot en richt zich voornamelijk op het publieke domein.
Lees verder

Roos Korrel

Roos richt zich op zowel het publieke als het private domein. Ze houdt ervan om te onderzoeken wat mensen ambiëren en hen hierbij te helpen op professioneel niveau.
Lees verder

Robin van der Harst

Robin is vooral geïnteresseerd is in het effect dat veranderingen op executive niveau hebben op de visie en strategie van een organisatie als geheel.
Lees verder

Edith Zeevalk

Edith Zeevalk is partner bij Holtrop Ravesloot en heeft jaren aan ervaring in Executive Search én als manager en directeur bij diverse organisaties.
Lees verder

Gerald Knol

Binnen Holtrop Ravesloot richt Gerald Knol zich voornamelijk op de invulling van directie- en bestuurdersposities in het publieke domein.
Lees verder
Gerald Knol, partner bij executive search en adviesbureau Holtrop Ravesloot

Jan Beerling

Jan Beerling richt zich met name op het vervullen van directie- en commissarissenposities in verschillende sectoren binnen B2B en B2C.
Lees verder

Freek Muller

Na aanvankelijk vooral in de private sector actief te zijn geweest richt Freek Muller zich sinds de jaren negentig op de publieke sector.
Lees verder