Thom Ponssen

Research Consultant thom.ponssen@holtropravesloot.nl Tijdens zijn bacheloropleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht raakte Thom steeds meer gefascineerd door de menselijke kant van organisaties. Hij wilde mee...
Lees verder

Ayla Verhey

Research Consultant ayla.verhey@holtropravesloot.nl Vanuit haar brede interesse in mens en maatschappij heeft Ayla zich als student bestuurs- en organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam ontwikkeld tot sociaal wetenscha...
Lees verder

Somya Bouzaggou

Partner Somya.Bouzaggou@holtropravesloot.nl Somya Bouzaggou heeft een achtergrond in Internationale Bedrijfskunde en zet zich al ruim 15 jaar in voor het bevorderen van diversiteit & inclusie binnen een grote diversiteit aan organisaties....
Lees verder

Henk Kwakkel

Henk Kwakkel is ondernemer, adviseur en commissaris bij een aantal familiebedrijven. Henk voegt zich als associate partner bij Holtrop Ravesloot.
Lees verder

Coert Pen

Coert Pen is bij executive search bureau Holtrop Ravesloot begonnen als research consultant, met name binnen het bedrijfsleven.
Lees verder

Bouke Gerla

Bouke gelooft erin dat het op een zorgvuldig wijze vinden van de juiste kandidaten, het mogelijk maakt organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling.
Lees verder

Edith Zeevalk

Edith Zeevalk is partner bij Holtrop Ravesloot en heeft jaren aan ervaring in Executive Search én als manager en directeur bij diverse organisaties.
Lees verder

Gerald Knol

Binnen Holtrop Ravesloot richt Gerald Knol zich voornamelijk op de invulling van directie- en bestuurdersposities in het publieke domein.
Lees verder
Gerald Knol, partner bij executive search en adviesbureau Holtrop Ravesloot

Jan Beerling

Jan Beerling richt zich met name op het vervullen van directie- en commissarissenposities in verschillende sectoren binnen B2B en B2C.
Lees verder