Henk Kwakkel

Henk Kwakkel is ondernemer, adviseur en commissaris bij een aantal familiebedrijven. Henk voegt zich als associate partner bij Holtrop Ravesloot.
Lees verder

Coert Pen

Coert Pen is bij executive search bureau Holtrop Ravesloot begonnen als research consultant, met name binnen het bedrijfsleven.
Lees verder

Hans van de Velde

Hans van de Velde is partner bij Executive Search bureau Holtrop Ravesloot in Amstelveen met internationale zakelijke ervaring.
Lees verder

Bouke Gerla

Bouke gelooft erin dat het op een zorgvuldig wijze vinden van de juiste kandidaten, het mogelijk maakt organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling.
Lees verder

Livia de Keijzer

Livia vindt het belangrijk dat er oog is voor de persoon achter de functie en de fit met de positie. Diversiteits- en inclusievraagstukken spelen hierbij een belangrijke rol.
Lees verder

Mathijs Kramer

Mathijs richt zich in zijn werk op zowel de publieke als de private sector. Hij heeft interesse in het doorgronden van de uitdagingen waar organisaties en kandidaten voor staan om beide te helpen met het maken van een goede keus.
Lees verder

Edith Zeevalk

Edith Zeevalk is partner bij Holtrop Ravesloot en heeft jaren aan ervaring in Executive Search én als manager en directeur bij diverse organisaties.
Lees verder

Gerald Knol

Binnen Holtrop Ravesloot richt Gerald Knol zich voornamelijk op de invulling van directie- en bestuurdersposities in het publieke domein.
Lees verder
Gerald Knol, partner bij executive search en adviesbureau Holtrop Ravesloot

Jan Beerling

Jan Beerling richt zich met name op het vervullen van directie- en commissarissenposities in verschillende sectoren binnen B2B en B2C.
Lees verder

Freek Muller

Na aanvankelijk vooral in de private sector actief te zijn geweest richt Freek Muller zich sinds de jaren negentig op de publieke sector.
Lees verder