Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen
  • Diensten
  • Diensten

    Executive search | Governance | Consulting

    Jarenlange ervaring combineren wij met een toekomstgerichte visie. Holtrop Ravesloot slaat op creatieve wijze bruggen tussen opdrachtgever en kandidaat. En daarbij vinden wij persoonlijkheid en karakter minstens zo belangrijk als kennis en kunde.

Holtrop Ravesloot is gespecialiseerd in de volgende diensten:

Executive search

Executive search

Executive search is de core business van Holtrop Ravesloot. Onze headhunters zoeken en vinden al ruim vijftig jaar directie- en bestuursleden voor bedrijven en instellingen in Nederland en daarbuiten, zowel in de private als publieke sector.

Governance

Governance

Vanuit de maatschappij is een steeds grotere vraag naar toezichthouders. Holtrop Ravesloot Governance helpt bedrijven en instellingen bij het evenwichtig samenstellen van toezichthoudende instanties zoals raden van commissarissen en raden van toezicht.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van geïnteresseerde en gekwalificeerde commissarissen en toezichthouders. Zij kunnen op basis van kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren als adviseur en sparringpartner van de bestuurder(s). Holtrop Ravesloot Governance begeleidt het benoemingsproces. Bovendien dragen wij zorg voor een evenwichtige en gevarieerde samenstelling van een professioneel toezichthoudend orgaan.

Consulting

Consulting

Door onze werkzaamheden op het gebied van executive search en non-executive search hebben wij veel kennis over en ervaring opgedaan met de topstructuur en strategie van bedrijven en instellingen. Wij weten daardoor eveneens waar en welke vraagstukken zich kunnen voordoen en hoe wij die succesvol kunnen helpen beantwoorden.

Holtrop Ravesloot Consulting biedt in dit kader ‘denken en doen’ op het gebied van ontwerpen en inrichten van de topstructuur, strategiebepaling, project- en programmamanagement op verschillende vlakken en (executive) coaching. Tevens helpen wij al meer dan 55 jaar bedrijven en instellingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling, executive audits, non-executive audits, conflictmanagement, crisismanagement, bestuursadvies en bestuursondersteuning.

Hier staan wij voor

De ontwikkeling van de mens en zijn carrière is van belang om successen in de toekomst te behalen.

Holtrop Ravesloot vindt het belangrijk de mens achter de organisatie en het cv te leren kennen. Een match tussen kandidaat en opdrachtgever vraagt immers meer dan alleen de juiste kennis, vaardigheden en opleiding. Het gaat er ook om of de persoonlijkheid en het karakter van een kandidaat passen bij de wensen en de cultuur van de opdrachtgever. Onze onafhankelijke consultants werken op integere wijze en met respect voor de wensen van opdrachtgever en kandidaat. Wij streven altijd naar de invulling die past bij de toekomst van de organisatie en het carrièreperspectief van de kandidaat.

Hier gaan wij voor

Wij slaan bruggen tussen organisaties en kandidaten. Organisaties voorzien wij van topkandidaten. En wij dragen bij aan de verdere ontplooiing van de talenten van de kandidaten.

Het realiseren van de optimale fit tussen kandidaat en opdrachtgever geldt als het hoogst haalbare doel voor Holtrop Ravesloot. Met meer dan vijftig jaar ervaring kennen wij de top van de arbeidsmarkt door en door. Wij zijn door onze toekomst- en mensgerichte visie meesters in executive search en doen dat met veel plezier. Op onafhankelijke en vooruitziende wijze zet ons searchbureau mensen in hun kracht en dat levert tevreden opdrachtgevers en kandidaten op.