Rite steun 24 hr apotheek http://hollandpillen.com/ natuurlijke anti inflammatoire pillen
  • FinTech
  • FinTech

    Een innovatieve oplossing op maat voor Financial professionals, Corporates en FinTech startups.

    Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat zowel bestaande grote bedrijven, ‘incumbents’, als financiële startups en scale-ups, ‘FinTechs’, op innovatieve manieren nieuwe business- en verdienmodellen proberen te introduceren om het hoofd boven water te houden of traditionele verhoudingen in de financiële sector op zijn kop te zetten. Ervaring leert dat succesvolle oprichters van FinTech startups en scale-ups, ten opzichte van bestaande grote concurrenten en nieuwe toetreders, snel in staat zijn met adequate teams en de juiste partners innovatieve business- en verdienmodellen te ontwerpen en te implementeren. Met passende soft- en hard skills zijn succesvolle oprichters samen met hun partners zo in staat het beste idee te kiezen om hun FinTech startup succesvol van de grond te laten komen.

Huidige Trends

Door die snelle technologische ontwikkelingen zijn grote bestaande financiële instellingen gedwongen zich snel te transformeren, intern ondernemerschap te bevorderen en partnerships aan te gaan met FinTech startups en scale-ups. Het aantal beschikbare posities op senior managementniveau neemt tegelijkertijd snel af en dat betekent dat er voor senior financial professionals steeds minder posities beschikbaar zijn binnen de traditionele financiële sector. Daarnaast wijken het profiel en de vereiste soft- en hard skills om succesvol een eigen FinTech bedrijf te kunnen starten, of door een FinTech startup of scale-up te worden aangenomen, sterk af van het corporate profiel van de gemiddelde senior executive uit de financiële sector.

De oplossing

Holtrop Ravesloot, een toonaangevend executive search en adviesbureau in Nederland, is een partnerschap aangegaan met dr. Tony de Bree MBA, CEO en founder van FinTech Startup Partners, een Lean & Mean netwerkorganisatie met als doel om oprichters, teams en investeerders van startups en scale-ups te helpen succesvol te worden. De beide partners bieden senior Financial Services professionals de gelegenheid om, na een zorgvuldig individueel traject op maat, bij een FinTech onderneming in dienst te treden of zelf een succesvolle FinTech-startup te beginnen als (mede) oprichter.

Waarde propositie

Beide partners hebben de ambitie om een ‘One Stop Shop’ voor senior Financial professionals te worden. Dit geldt voor zowel financiële instellingen als voor FinTech startups en scale-ups, door het aanbieden van modulaire oplossingen op maat middels een toegespitste werving - en selectiestrategie, in combinatie met de ontwikkeling van de nieuwe vereiste soft- en hard skills door o.a. bijscholing, omscholing en coaching van individuele kandidaten.

Hierbij streven de partners naar het in de markt zetten van een unieke en exclusieve co-branded propositie op basis van bestaande en beproefde methoden, workshops, masterclasses en coaching on demand met behulp van o.a. de drie boeken van de hand van Tony de Bree, ‘Dinosauriër of krokodil’, ‘Geld verdienen met jezelf’ en ‘Kan het vliegen?’.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, meldt u zich dan hiernaast aan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van FinTech Startup Partners:

Meld je hier aan

Upload